Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Како да оставите утисак ако не волите да носите одела?

Чињеница је да одело може да од човека направи нешто више. Мушкарац у оделу увек привлачи пажњу и одаје утисак да је озбиљан, радан и спреман за опосао. Ипак, неки мушкарци презиру одело и кравату и желе да исти утисак постигну на неки други начин.
Фото: Pexels/Andrea Piacquadio

Ово је пет одевних комбинација које ће успешно заменити ваше одело и које ће вам помоћи да оставите врло јак утисак.

Ролка и слим панталоне

Ролке су сјајан модни аксесоар јер се одлично уклапају са јакнама и капутима. Ролка ствара утисак да сте префињени и озбиљни и ако је уклопите са неким добрим панталонама, сигурно ћете оставити јак утисак. Такође, ролка у комбинацији са добрим капутом, може оставити и бољи утисак него одело.

Џемпер и мајица

Ово је једна од најпопуларнијих комбинација коју мушкарци често користе како би заменили одело. Џемпер са V изразом и једнобојна мајица која се види остављају одличан утисак, ако знате да уклопите боје. Џемпери на закопчавање су такође сјајна опција и могу се уклопити са поло мајицама које имају крагну.

Јакна и џемпер

Јакна једноставног кроја у комбинацији са једнобојним џемпером такође може оставити одличан утисак на ваше окружење. Јакна мора да буде лагана, танка и да буде раскопчана, а џемпер треба да буде једнобојан и да прави леп контраст у односу на јакну. Црна јакна са џемпером у боји биће одличан избор, а тексас јакна такође може бити од користи.

Џемпер и кошуља

Ако вам комбинација џемпера и мајице не одговара, онда пробајте са кошуљом. Са овом комбинацијом заиста можете изгледати као да носите одело. Црни раскопчани џемпер и бела кошуља створиће илузију да носите одело, а ви ћете се осећати пријатно и комотно.

Блејзер и мајица

Иако је блејзер врло сличан сакоу, у њему ћете се много пријатније осећати него када носите комплет одело. Са блејзером укомбинујте и једнобојну мајицу која може и не мора имати V израз. Контраст је врло битан па се потрудите да добро уклопите боје.

Dve stvari „ubijaju“ holesterol: Možete smanjiti rizik od bolesti srca – tajna je u ishrani

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке