Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Како да извучете највише из летњих снижења – Који дан је најбољи за куповину

Летња снижења су у току, па је права прилика да обновите свој гардеробер по нижим ценама. Уједно, снижења су и замка јер на крају можете завршити са стварима које вам уопште нису потребне. Да се то не би десило, послушајте савете стручњака за куповину.
Фото: Pexels/Andrea Piacquadio

Не купујте неплански – Пре одласка у шопинг, погледајте у ормар, видите шта вам недостаје и направите списак потребних ствари. Ако то не урадите, ризикујете да купите гомилу непотребних ствари којима нисте могли да одолите само зато што су биле на снижењу.

Не избегавајте дизајнере – Понекад нуде одличне попусте, па инвестирајте у класични комад, сукњу или панталоне за сва времена. Обновите пословну гардеробу, уместо хаљина радије купујте сукње које можете комбиновати у више варијанти.

Не купујте ако вам се комад није свидео по пуној цени – Ако вам не одговара величина, боја, дизајн, не купујте, ма како јефтино било. На крају то нећете носити, па ће испасти скупље него нешто за шта сте издвојили више новца. Овде би требало да се водите једноставном максимом – ако вам се нешто није свидело по пуној цени, не купујте га само зато што је 70% снижено.

Не купујте кад сте нервозни и тужни – Не купујте ако сте уморни или нервозни јер негативна осећања могу замаглити ваш избор и учинити да се кући вратите са непотребним стварима. Не купујте ни кад сте очајни, то је исто као да идете у супермаркет гладни.

Не идите у куповину после радног времена – Ако можете, избегавајте да у куповину идете после радног времена, не само да сте уморни, него ће вероватно бити и гужва. Недеља ујутро је право време, јер ће бити мање посетилаца него обично. У куповину не водите децу, нити нервозног мужа. Идите сами или са пријатељицом која такође ужива у распродајама.

Koji materijali su najbolji za visoke temperature?

Преузмите андроид апликацију.