Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Када је прерано за веридбу? Парови би требало да сачекају да прође ова фаза

Чак и ако сте са неким годинама у вези, па чак и ако сте потпуно сигурни да ћете провести свој живот са њим, може бити тешко одлучити се када је време за веридбу.
Фото: Unsplash/nathan-mullet

То је велика одлука и она коју дефинитивно не желите да олако схватите, на крају крајева, никада не можете бити 100 одсто сигурни у то када је најбоље да поставите питање или кажете чувено „да“, само морате бити сигурни да сте спремни да покушате.

Колико брзо је прерано да се верите?

Последња ствар коју желите да урадите је да пожурите своју одлуку. Не постоји конкретно правило које одређује тачно време за просидбу. Што сте дуже заједно, то су боље шансе за дуготрајну заједницу, истраживања кажу да они који се вере после три или више година имају 39 процената мање шансе да ће се развести од оних који се забављају само годину дана.

Такође је важно да се уверите да је фаза меденог месеца прошла. Током раних фаза ваше везе, промене у вашим хормонима могу довести до тога да имате ружичасте наочаре, што значи да увећавате вредне квалитете вашег партнера и превиђате све црвене заставице. Фаза меденог месеца траје између шест месеци и две године, према мишљењу психолога.

Dilema konačno rešena: Pogledajte koje povrće se stavlja u hladnu a koje u toplu vodu

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке