Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Јунајтед о Роналду: Покренули смо одговарајуће кораке….

Енглески фудбалски гигант Манчестер Јунајтед огласио се кратким саопштењем након „бурног“ интервјуа Кристијана Роналда и тешких речи на рачун клуба, менаџера Ерика Тен Хага и саиграча.
Фото: Танјуг/AP/Jon Super

У саопштењу је наведено да су “покренути одговарајући кораци“, а медији увелико наводе да је то наговештај дисциплинског поступка и раскида уговора клуба и Роналда.

На сајту клуба и на друштвеним мрежама се појавило саопштење у коме се наводи да је покренут поступак због Роналдовог недавног интервјуа у коме је критиковао клуб.

„Манчестер Јунајтед покренуо је одговарајуће кораке као одговор на недавни интервју Кристијана Роналда за медије. Нећемо даље коментарисати док се овај процес не заврши“, наводи се на сајту клуба.

Медији на Острву преносе да Роналда извесно чека новчана казна одузимања две седмичне плате што износи око милион фунти и одлазак са Олд Трафорда у јануарском прелазном року.

Услови раскида још актуелног уговора ће се сазнати тек накнадно, а у медијима се наводи да то опдразумева покретање правног поступка за раскид уговора.

Јунајтед не жели да плати Роналду било какву компензацију јер би се то сматрало награђивањем нелојалности, а јуче је уклоњен велики Роналдов мурал који је стајао на Олд Трафоеду.

Poslednji test pred Mundijal: Srbija danas protiv Bahreina

Преузмите андроид апликацију.