Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Једноставни начини да имресинирате особу која вам се допада: Будите своји

Када нам се неко допада, све о чему размишљамо је како да му се завучемо под кожу.
Фото: Pexels/Vjapratama

Ако постоји тај један момак на ког непрестано мислите, сигурно је да тражите начине како да му скренете пажњу на себе и будете неодољиви. Чак и ако често добијате од других комплименте на рачун свог физичког изгледа, требало би да знате да то није довољно да импресионирате момка који вам се допада.

Немојте да будете неко ко осуђује друге

Један од најбољих начина да се заиста свидите момку који вам се допада и одушевите га својим ставом је да не осуђујете изборе које он доноси, без обзира на то да ли се слажете са њима или не. Последња ствар коју желите је да звучите као његова мајка, или још горе бивша коју је оставио баш због тога. Не постоји ништа што је момцима одбојније од тога да крај себи имају неког ко даје себи за право да осуђује друге.

Будите насмејани и позитивни у његовој близини

Потрудите се да том посебном момку дате до знања да уживате у његовом друштву тако што ћете увек бити насмејани и позитивни. Девојке којима осмех не силази с лица су много привлачније мушком роду од оних које су резервисане и намргођене. Ваше насмејано лице ће му дати самопоуздање и навешће га да жели више да буде у вашем друштву.

Покажите му да имате своје „ја“

Избаците из главе идеју да ћете се момку свидети искључиво ако се у свему слажете са њим и пристајете на све што он жели. Морате му показати да сте неко ко има своје „ја“, односно да је наишао на себи равног. Побрините се да се ваш глас чује и да стојите иза својих речи. Покажите му да имате довољно самопоуздања и да нисте неко ко слепо следи друге. Одушевиће га ваша самоувереност и управо то што нисте као све друге девојке.

Не плашите се да започнете дебату са њим

Не ради се о томе да би требало да започињете свађу са њим, већ да се трудите да укрстите своја мишљења. Немојте се плашити тога да се не слажете са његовом тачком гледишта и да започнете интересантну дебату. Интелектуална стимулација је врло често јача од било које друге. С тога кад год имате прилику, „баците“ пред нега неку занимљиву тему и питајте га шта мисли о томе. Одушевиће га не само ширина ваших мисли, већ и начин на који сагледавате ствари.

Преузмите андроид апликацију.