У среду, 29. септембра, ресторан Калем нуди јединствену понуду у виду менија који су симболично назвали „Остриге и Алпи“.
У мени су уклопили наша, домаћа јела са једном од најбољих винарија региона, винаријом Марјан Симчић из Словеније.
Посетите добропознати новосадски амбијент Калема и уживајте у неким од најпрестижнијих намирница са Медитерана уз пажљиво одабрана вина са Гориших Брда нашег прослављеног сомелијера – Вука Вулетића.
Специјални јеловник:
- Гратинирана острига
Pinot Grigio Classic 2020.
- Татар од хаме са коморачем
Sauvignon Blanc Opoka 2019.
- Гамбори у сосу од гамбора
Chardonnay Opoka 2018.
- Граинирани филе црног бакалара на колатури од каламата маслина са дивљи пиринчем и радичем
Pinot Noir Cru Selekcija 2017.
- Чоко-нугат мус са сорбеом од вучијег трна
Merlot Cru Selekcija 2016. Simčić
Резервишите своје место позивом на следећи број телефона: 066/8888-021.
Цена јеловника износи 4.800 рсд.
Преузмите андроид апликацију.