Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75, од петље „Мостар“ до аеродрома „Никола Тесла“, у смеру ка Шиду, од сутра до 29. јуна у периоду од 22 до 03 часова, најављени су радови на постављању државних заставица.
радови
Фото: Pixabay/Bru-nO

У периоду од 30. јуна до 1. јула од 22 до 03 часова најављени су радови на уклањању државних заставица на истој деоници.

Радови ће се изводити у покрету и за саобраћај ће бити привремено затворена претицајна саобраћајна трака.

На ауто-путу Е-75, код петље Хоргош-Суботица-СЕВЕР , у смеру гранични прелаз Хоргош-Нови Сад, најављени су радови на рехабилитацији коловаза.

Саобраћај ће бити преусмерен у коловозну траку смера Нови Сад-гранични прелаз Хоргош и то претицајном траком према Новом Саду.

Предвиђено трајање радова је до средине јула.

На деоници Мустапић – Турија, до 31. октобра планирани су радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање возила.

На деоници пута Брњица- Добра, до 30. новембра најављени су радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање возила.

Путеви Србије саопштавају да су, на деоници пута Жабари – Бошњак , у зони насеља Четереже, до 31. августа, најављени радови на санацији оштећења, уз наизменично пропуштањем возила.

U našoj zemlji 468 novih slučajeva korona virusa

Преузмите андроид апликацију.