Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама АМСС, данас до 16 часова изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза на деоници обилазнице око Београда према хотелу 1000 Ружа.
Фото: ЈП Путеви Србије

У зони радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем
возила.

У понедељак 20. фебруара у периоду од 9 до 16 часова изводиће се радови на испитивању коловозне конструкције за потребе рехабилитације пута, на државном путу И А реда број 1, на деоници петља Ковиљ – мост Бешка у смеру ка Новом Саду.

За време радова за саобраћај ће бити затворена зауставна и возна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати у претицајном саобраћајном траком.

Од 14. фебруара од 8 сати до 26. фебурара у 17 часова због радова ван коловоза, биће измењен режим саобаћаја на државном путу И А реда број 1, на деоници петља Умчари – петља Водањ, у смеру Београд – Ниш. За саобраћај ће бити затворена зауставна саобраћајна трака пре петље Водањ.

Како је наведено у саопштењу, од 14. до 16. фебруара у периоду од 8 до 16 часова изводиће се радови на геодетским мерењима профила на државном путу I А реда број 1, на деоници петља Нови Бановци – петља Батајница, у смеру ка Новом Саду.

У зони радова, за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

До 15. марта, како је наведено, од 10 до 15 часова изводиће се радови на замени еластичне одбојне ограде у разделном појасу на делу ауто -пута Е-75 , на деоници петља Параћин – петља Ражањ у смеру ка Нишу.Саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком док ће претицајна трака бити затварана за саобраћај највише у дужини од око 600 метара.

SAD: Stav o međusobnom priznavanju tzv. Kosova i Srbije se nije promenio

Преузмите андроид апликацију.