Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају због радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75 код петље Ражањ – Појате, у смеру Ниш – Београд, изводе се радови на појачаном одржавању до 13. јануара.
радова
Фото: Pixabay/Joshgmit

У зони радова за саобраћај затворена је лева коловозна трака, док се саобраћај преусмерава на техничком службеном пролазу на десну коловозну траку где се одвија двосмерно, а затим поновним преусмеравањем враћа се у редован ток.

Омогућено је искључење возила на петљи Појате, наведено је у саопштењу.

На деоници Мерошина – Прокупље до 15. јануара најављени су радови на уређењу банкина и тротоара.

Како је истакунуто, на улазу у Гроцку, из правца Београда до 16. септембра од 7 до 17 часова биће извођени радови на изградњи регионалног водовода Макиш – Младеновац уз наизменично пропуштање возила.

На Ибарској магистрали код скретања за насељено место Паљево планирани су радови на реконструкцији моста Паљево до 15. марта.

У другој фази радова, на мосту за саобраћај затворена је лева саобраћајна трака из правца Новог Пазара, док се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила у десној траци, уз семафорску сигнализацију.

Код места Сирча, због радова на изградњи аутопута Е-761, отворен прилаз код моста на Морави.

На ауто-путз Е-75 код петље Ражањ – Алексиначки Рудници, у смеру ка Београду, до 31. јануара планирани су радови на појачаном одржавању леве коловозне траке.

Саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање у смеру Београд – Ниш, у дужини од 8,5 километара.

Na Batrovcima i Šidu teretnjaci jutros na izlazu čekaju 4 sata

Преузмите андроид апликацију.