Почетна > Србија
Србија

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75 у зони петље Велика Плана изводе се радови на санацији надвожњака у оба смера до 31. августа, па се саобраћај одвија возном и претицајном саобраћајном траком.
Фото: Pixabay/WikimediaImages

На надвожњаку се саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила.

На истом ауто-путу код петље Бежанијска коса – Коњарник у оба смера се изводе радови на демаркацији хоризонталних ознака на делу пута од данас до 26. августа у периоду од 9 до 13 сати.

У зони радова за саобраћај ће бити заузета зауставна саобраћајна трака, а радови ће се изводити у покрету, наизменично у левом и десном коловозу.

На деоници Гостун- Бродарево код места Жути Кук најављени су радови на санацији одрона нестабилне косине до 31. децембра уз наизменично пропуштање возила.

Како је наведено у саопштењу, на деоници Горњи Милановац – Прељина изводе се радови на одржавању моста преко реке Деспотовице, у месту Брђани до 15. септембра од 7 до 17 часова уз наизменично пропуштање возила на мосту.

На деоници Прибојска Бања – Прибој најављени су радови на рехабилитацији пута до 1. новембра од 7 до 15 часова, уз наизменично пропуштање возила које је регулисано семафорима.

Danas toplo, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni

Преузмите андроид апликацију.