Почетна > Србија
Србија

Измене на појединим деоницама због радова,на Хоргошу теретњаци чекају 180 минута

Јавно предузеће Путеви Србије саопштило је да је на ауто-путу Е-75, зона граничног прелаза Хоргош, смер ка Хоргошу, ан првом километру, у дужини од 40 метара, за саобраћај затворена возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном. За теретна моторна возила у функцији је девијација.
Фото: Pixabay/blende12

На путу Белољин – Рударе у току су радови на појачаном одржавању до 15. фебруара, уз одвијање саобраћаја сходно привременој саобраћајној сигнализацији.

На путу Нови Пазар – Рибариће, код скретања за насељено место Паљево у току су радови на реконструкцији моста Паљево до 15. марта. Саобраћај на мосту одвија се наизменичним пропуштањем возила.

На путу Сента – Чока, на мости преко реке Тисе на снази је забрана саобраћаја за теретна моторна возила чија укупна маса прелази 20 тона. За остала возила ограничена брзина кретања на 20 км/х. Алтернативни правци су Кањижа – Нови Кнежевац, мост код Новог Кнежевца и преводница преко реке Тисе код Новог Бечеја.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 сати на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута, а на граничним прелазима Келебија и Шид, на излазима, задржавања за теретна моторна возила су 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Опрез у вожњи због снега, забрана за шлепере у вишим пределима

Преузмите андроид апликацију.