Почетна > Нови Сад

Нови Сад Сервисне информације

Измене аутобуског саобраћаја због поворке Фестивала уличних свирача 24. августа

Због свечане поворке поводом Фестивала уличних свирача и затварања саобраћаја у четвртак, 24. августа од 18:00 до 21:00 час, аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:
Фото: Градске инфо

ЛИНИЈЕ 3, 3А

Смер са Детелинаре

Из Успенске улице аутобуси ће скретати десно у Јеврејску улицу, лево на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдским кејом, затим скретати лево на друмско-железнички мост, настављати Рељковићевом улицом и даље редовним трасама.

Смер из Петроварадина

Из Прерадовићеве улице аутобуси ће скретати лево у Рељковићеву улицу, затим преко друмско-железничког моста, скретати десно ка Београдском кеју, настављати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, затим десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље саобраћати редовним трасама.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА.

ЛИНИЈА 6

Смер са Подбаре

Аутобуси ће саобраћати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, затим десно на Булевар ослобођења, лево у Футошку улицу и даље настављати редовном трасом.

Смер из Адица

Од раскрснице Футошке улице и Булевара ослобођења аутобуси ће скретати десно на Булевар ослобођења, затим лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације и даље настављати редовном трасом.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА.

ЛИНИЈЕ 9 И 9А

Смер са Новог насеља

Од раскрснице Стражиловске и Улице Максима Горког аутобуси ће скретати десно у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, настављаће право Београдским кејом, скретати лево на друмско-железнички мост, одакле ће саобраћати Рељковићевом улицом и даље настављати редовним трасама.

Смер из Петроварадина

Од раскрснице Прерадовићеве и Рељковићеве улице аутобуси ће саобраћати Рељковићевом улицом, преко друмско-железничког моста, скретати десно ка Београдском кеју, настављати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, лево у Стражиловску улицу и даље настављати кретати редовним трасама.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА.

ЛИНИЈЕ 60, 61, 62, 63 и 64

Смер из Новог Сада

Од раскрснице Улице Максима Горког и Стражиловске улице аутобуси ће се кретати право Улицом Максима Горког, скретати лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдским кејом, скретати лево на друмско-железнички мост, одакле ће се Рељковићевом улицом укључивати на редовне трасе.

Смер из места

Од раскрснице Прерадовићеве и Рељковићеве улице аутобуси ће саобраћати Рељковићевом улицом, затим преко друмско-железничког моста, скретати десно ка Београдском кеју, настављати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког и даље настављати редовним трасама.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА У РЕЉКОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ ИСПРЕД КБР. 39 И 42А, ТЕ ПРЕРАДОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ НАСПРАМ КБР. 47 И НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈЕ.

ЛИНИЈА 69

Смер из Новог Сада

Од раскрснице улица Максима Горког и Стражиловске аутобуси ће саобраћати право Улицом Максима Горког, скретати лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдским кејом, скретати лево на друмско-железнички мост, настављати Рељковићевом улицом, скретати десно у Прерадовићеву улицу, лево у Улицу Дунавске дивизије и даље настављати редовном трасом.

Из Улице Дунавске дивизије аутобуси ће скретати десно у Прерадовићевау улицу, лево у Рељковићеву улицу, прелазити друмско-железнички мост, скретати десно ка Београдском кеју, настављати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, одакле ће саобраћати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА У РЕЉКОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ ИСПРЕД КБР. 39 И 42А, ПРЕРАДОВИЋЕВОЈ НАСПРАМ КБР. 47 И НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈЕ.

Vanredne linije do Festivala uličnih svirača tokom sva tri dana održavanja festivala

 

Преузмите андроид апликацију.