Почетна > Нови Сад

Нови Сад Сервисне информације

Изменe аутобуских траса због реконструкције раскрснице Булeвaр ослобођења – Булевар Јаше Томића (ФАЗА 1)

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена трасе аутобуских линија до 25. 08. 2023. године – ФАЗА 1. Због реконструкције коловоза у раскрсници Булевара Јаше Томића и Булевара ослобођења аутобуси мењају трасу кретања са полазним и долазним стајалиштем на следећи начин:
Фото: Градске инфо

ЛИНИЈА БРОЈ 3А

Смер са Ж.станице

Полазно стајалиште је прво стајалиште на улазу у „потковицу“ (код киоска за продају маркица, долазно стајалиште Л-4)

Смер према Ж.станици

На раскрсници Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I аутобуси скрећу десно на Булевар краља Петра I, затим лево у Кисачку улицу, лево на Булевар Јаше Томића, десно на улаз МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ У ОВОМ СМЕРУ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ „БУЛЕВАР КРАЉА ПЕТРА I/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА“ НА БУЛЕВАРУ КРАЉА ПЕТРА I.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 4, 5Н, 19

Смер са Ж.станице

Полазно стајалиште је стајалиште линије 7Б на Булевару Јаше Томића, БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА/ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА, одакле аутобуси саобраћају десно кроз улаз МАС-а и излазе са МАС-а на редован излаз на Булевар ослобођења, те настављају даље редовном трасом.

Смер према Ж.станици

На раскрсници Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића аутобуси скрећу лево на Булевар Јаше Томића, где чекају време за наредни полазак на завршном/почетном стајалишту БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА/ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА (стајалиште линије 7Б).

АУТОБУСИ НА ЛИНИЈИ БРОЈ 4, 5Н и 19 У ОВОМ СМЕРУ ЧЕКАЈУ ВРЕМЕ ЗА НАРЕДНИ ПОЛАЗАК НА СТАЈАЛИШТУ БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА/ ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА (стајалиште линије 7Б)

ЛИНИЈЕ БРОЈ 7, 10 и 14

Смер из Центра

Редовна траса.

Смер према Центру

Редовна траса уз укидање стајалишта за 7А, 10 и 14 БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА /БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА (код пекаре“КЛАС“)

ЛИНИЈА БРОЈ 11A

Са Булевара Јаше Томића аутобуси на терминал улазе десно код МсDonaldʼs.

ЛИНИЈА БРОЈ 11B

На раскрсници Руменачке улице и Булевара Јаше Томића аутобуси саобраћају право Руменачком, скрећу десно у Индустриску улицу, настављају Партизанском, скрећу десно и Кисачком улицом иду до стајалишта КИСАЧКА/БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА, (преко пута „Верига), где чекају време за наредни полазак на завршном/почетном стајалишту.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ РУМЕНАЧКА/БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА У РУМЕНАЧКОЈ УЛИЦИ.

ЛИНИЈА БРОЈ 15

Смер из Центра

На раскрсници Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I аутобуси скрећу десно на Булевар краља Петра I, лево у Кисачку улицу и настављају редовно трасом.

У ОВОМ СМЕРУ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ БУЛЕВАР КРАЉА ПЕТРА I/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА НА БУЛЕВАРУ КРАЉА ПЕТРА I.

Смер ка Центру

На раскрсници Кисачке улице и Булевара Јаше Томића аутобуси настављају право Кисачком улицом, скрећу десно на Булевар Петра I, лево на Булевар ослобођења и настављају својим редовном трасом.

У ОВОМ СМЕРУ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ КИСАЧКА/БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА У КИСАЧКОЈ УЛИЦИ.

ЛИНИЈА БРОЈ 17

Смер из Центра

На раскрсници Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I аутобуси скрећу десно на Булевар краља Петра I, лево у Кисачку и настављају редовном трасом.

У ОВОМ СМЕРУ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ БУЛЕВАР КРАЛЈА ПЕТРА I/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА НА БУЛЕВАРУ КРАЉА ПЕТРА I.

Смер ка Центру

Редовна траса.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 16, 20, 21, 30 и 35

Смер са Ж.станице

Полазно стајалиште је прво стајалиште на улазу у „потковицу“ (код киоска за продају маркица, долазно стајалиште Л-4), одакле излазе десно на Булевар Јаше Томића, скрећу десно у Руменачку, десно у Индустријску, настављају Партизанском и даље редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НЕ КОРИСТЕ СЕАУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Смер према Ж.станици

Из Партизанске улице аутобуси скрећу лево у Кисачку, десно на Булевар Јаше Томића, десно на улаз МсDonaldʼs, те на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА 16, 20, 21 и 30 НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ ПАРТИЗАНСКА/ТЕМЕРИНСКА.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 22,23 и 24

Смер из Новог Сада

Са редовног перона из „потковице“ аутобуси излазе десно на Булевар Јаше Томића, скрећу десно у Руменачку, десно у Индустријску, настављају Партизанском и даље редовном трасом.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НЕ КОРИСТЕ СЕ АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Смер из места

Из Партизанске улице аутобуси скрећу лево у Кисачку, десно на Булевар Јаше Томића, десно на улаз МсDonaldʼs до долазног перона код „ЛОКОМОТИВЕ“.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ ПАРТИЗАНСКА/ТЕМЕРИНСКА.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 32 и 33

Смер из Новог Сада

Са редовног перона на МАС-у аутобуси излазе десно на Булевар Јаше Томића, скрећу десно у Руменачку, десно у Индустријску, настављају Партизанском, скрећу лево до Темеринске улице, одакле настављају редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НЕ КОРИСТЕ СЕ АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Смер из места

Аутобуси саобраћају редовном трасом Булеваром Јаше Томића, скрећу десно на улаз МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 41,42 и 43

Смер из Новог Сада

Са редовног перона у „потковици“ аутобуси излазе десно на Булевар Јаше Томића, скрећу десно у Руменачку одакле настављају својим редовном трасом.

Смер из места

На раскрсници Руменачке и Индустријске улице аутобуси скрећу лево у Индустријску, настављају Партизанском, скрећу десно у Кисачку, десно на Булевар Јаше Томића, десно на улаз МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ ИНДУСТРИЈСКА/РУМЕНАЧКА.

ЛИНИЈА БРОЈ 51А

Смер из Новог Сада

Редовна траса.

Смер из места

На раскрсници Руменачке и Индустријске улице аутобуси скрећу лево у Индустријску улицу, настављају Партизанском, скрећу десно у Кисачку, десно на Булевар Јаше Томића, десно на улаз код МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.
НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ ИНДУСТРИЈСКА – РУМЕНАЧКА.

ЛИНИЈА БРОЈ 51Б

Смер из Новог Сада

Редовна траса.

Смер из места

На раскрсници Булевар ослобођења и Булевар краља Петра I аутобуси скрећу десно на Булевар краља Петра I, лево у Кисачку улицу, лево на Булевар Јаше Томића десно на улаз МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

У ОВОМ СМЕРУ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ БУЛЕВАР КРАЉА ПЕТРА I/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА НА БУЛЕВАРУ КРАЉА ПЕТРА I.

ЛИНИЈЕ БР. 52,53,54,55,56, 60,61,62,6364,68,69,71,72,73,74,76,77,78,79,80,84,86

Смер из Новог Сада

Редовна траса.

Смер из места

На раскрсници Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I аутобуси скрећу десно на Булевар краља Петра I, лево у Кисачку улицу, лево на Булевар Јаше Томића, десно на улаз МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

У ОВОМ СМЕРУ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ БУЛЕВАР КРАЉА ПЕТРА I/БУЛ. ОСЛОБОЂЕЊА НА БУЛЕВАРУ КРАЉА ПЕТРА I.

Кретање МЕЂУНАРОДНИХ И МЕЂУМЕСНИХ линија других превозника:

УЛАЗ на Међумесну аутобуску станицу је из правца Кисачке улице, одакле се наставља Булеваром Јаше Томића, скреће десно код МсDonaldʼs, затим лево до терминала испред Железничке станице, скреће десно кроз „потковицу“ до редовног излаза десно из потковице на Булевару Јаше Томића и десно до улаза МАС-а.

ИЗЛАЗ са Међумесне аутобуске станице је право на Булевар ослобођења, затим десно на Булевар Јаше Томића према Руменачкој улици. Лево скретање према Кисачкој улици није могуће.

УГОВОРЕНЕ ВОЖЊЕ

Ж. станица – Ранжирна станица

Смер са Ж.станице: Са редовног перона на МАС-у излаз је десно на Булевар Јаше Томића, затим се скреће десно у Руменачку, десно у Индустријску, ннаставља се лево Индустријском до „НОВКАБЕЛА“, скреће десно на Пут Новосадског партизанског одреда, десно на Кисачки пут, десно у Партизанску, затим Индустријском десно према Ранжирној станици.
Смер са ранжирне станице: Од раскрснице Руменачке и Булевар Јаше Томића саобраћа се право Руменачком, скреће лево кроз Булевар краља Петра I, лево у Кисачку, лево на Булевар Јаше Томића, десно на улаз МсDonaldʼs на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

Ж. станица – AПТИВ

Смер са Ж.станице: Редовна траса.

Смер из АПТИВА: На раскрсници Руменачке и Индустријске скреће се лево у Индустријску, наставља Партизанском, скреће десно у Кисачку, десно на Булевар Јаше Томића, десно на улаз Мсdonaldʼs и на долазни перон код „ЛОКОМОТИВЕ“.

Ново насеље – ТЕ-ТО и Ново насеље – КОТЕКС viscofan:

Смер са Н.насеља

На раскрсници Булевара ослобођења и Булевара краља Петра I скреће се десно на Булевар краља Петра I, лево у Кисачку и даље редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ БУЛЕВАР КРАЉА ПЕТРА I/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА НА БУЛЕВАРУ КРАЉА ПЕТРА I.

Смер према Н.насељу

На раскрсници Кисачке и Булевара Јаше Томића наставља се право Кисачком, скреће десно на Булевар краља Петра I и лево на Булевар ослобођења и даље се наставља редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИ СЕ АУТОБУСКО СТАЈАЛИШТЕ КИСАЧКА/БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА У КИСАЧКОЈ УЛИЦИ.

Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.