Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Избори на свим нивоима у ФСС од 1. августа до 31. октобра

Избори на свим нивоима у Фудбалском савезу Србије ће трајати од 1. августа до 31. октобра, саопштено је после седнице Извршног одбора ФСС.
Фото: sportskicentarfss.co.rs

Седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије одржана је у просторијама Спортског центра у Старој Пазови. Седницом је председавао заменик председника ФСС Ненад Бјековић.

У саопштењу објављеном на званичном сајту ФСС наведено је да је донета одлука о роковима за спровођење избора на свим нивоима у националном Савезу.

„Избори ће трајати од 1. августа до 31. октобра, док ће одређени изборни процеси почети већ 18. јула. Извршни одбор је увео мере за примену Статута у Организацији фудбалских судија ФСС и Фудбалском савезу Региона источне Србије. Формирани су Привремени органи руковођења у овим институцијама, чији ће примарни циљ бити да ускладе прописе и спроведу изборе“, наводи се у саопштењу ФСС.

На челу Привременог органа Судијске организације биће некадашњи арбитар Дејан Делевић, а чланови су Бранко Павловић (ФС Војводине), Марко Поповић (ФС Београда), Дејан Димитријевић (ФС Региона западне Србије) и Милош Гагић (ФС Региона источне Србије).

„Председник Привременог органа за руковођење ФС Региона источне Србије биће Зоран Игњатовић, потпредседник Владан Гашић, а чланови су Милош Митровић, Иван Николић и Хаџи-Иван Ђорђевић. Именована је и нова Такмичарска комисија којом ће руководити Игор Уљаревић (председник ФС КиМ) у улози председника, док су чланови комисије Раде Поповић, Мирослав Стојановић, Миодраг Цвијић и Марко Осмајлић“, додаје се у саопштењу ФСС.

ФСС упутио је финансијску помоћ Фудбалском савезу Региона Косова и Метохије за едукацији десет најперспективнијих тренера са те територије.

Stanković: Cilj maksimalan broj bodova na startu prvenstva

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке