Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Изаберите праву кошуљу која вам може служити у свим приликама

Шта савршена кошуља мора поседовати и како би требало да изгледа? Данас је могуће пронаћи безброј различитих стилова кошуља и боја, али већином се одређене кошуље користе у одређеним приликама или ситуацијама.

Дакле, потребна нам је „универзална“ кошуља коју можемо носити у свим приликама, а да притом сваки пут изгледамо у најбољем издању.

Фото: Unsplash/Waldemar Brandt

Како то постићи? Па постоји неколико начина уз помоћ којих можете пронаћи савршену кошуљу. Савет је да увек идете са једноставним избором, јер некад је једноставније лакше.

Због различитих стилова и дезена кошуље можемо поделити на елегантне и лежерне и њих облачимо у зависности од ситуације.

Међутим, ретко кад можете нешто елегантно носити на опуштеној журци или нешто лежерно на елегнатној вечери. Дакле потребно је пронаћи средину, кошуљу која ће одговарати у свакој прилици.

Веровали или не ово и није толико тешко урадити. Пре свега одаберите кошуљу која ће имати једноставан дизајн. Затим одаберите кошуљу која ће се највише уклапати са вашим гардеробером. Боја је врло битна. Тамно плава или црна боја може да се укомбинује са свим одевним комбинацијама, па је то наша препорука при куповини савршене кошуље.

На овај начин можете купити кошуљу која ће се добро слагати са оделом, али ће бити исто толико добра и са принт мајицом коју носите испод ње.

Начин на који носите кошуљу такође мења њен карактер. Ако је кошуља затегнута, упасана и уредна, то говори да сте озибљни и да сте спремни за сваку озбиљну ситуацију.

Ако пак кошуљу раскопчате и навучете рукаве, њен карактер ће моментално другачије говорити о вам – да сте спремни за забаву и провод.

Дакле, ако већ не желите да имате мноштво кошуља, потрудите се да купите једну „универзалну“ коју ћете моћи да прилагођавате сопственим потребама.

Kako održati nokte zdravim i jakim u dolazećim hladnim danima?

Преузмите андроид апликацију.