Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Ивановић: Још увек не играмо 40 минута сконцентрисано

Вечерашња утакмица је била провера да видимо да ли моземо да играмо 40 минута сконцетрисано и озбиљно, показало се да нисмо могли, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић након утакмице са Цибоном.
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

Кошаркаши Црвене звезде победили су данас на домаћем терену екипу Цибоне 92:53 (21:20, 29:18, 22:8, 20:7) у оквиру седмог кола регионалне АБА лиге.

„Било је момената кад смо играли са добром одбраном и логичним нападом. Али било је и празног хода. То мора да се поправи јер следе и теже утакмице са квалитетнијим противницима“, изјавио је Ивановић на конференцији за медије након утакмице.

На питање новинара да ли је концентрација играча кључан сегмент у игри, одговорио је да јесте јер сваки играч мора да буде спреман да одигра маскимално кад уђе у игру.

„За мене је свака утакмица фешта. Свакој утакмици мора да се приступи сконцетрисано и са еуфоријом да се одигра што боље. Ја тако приступам и то тражим од играча. Физичка спрема играча је таква каква је. Знате како је говорио Душко Радовић – „Хтели бисмо али не можемо“. Али када бисмо хтели више, онда бисмо могли више. Ипак ми хоћемо толико да не можемо“, закључио је тренер „црвено-белих“.

Црвена звезда следећу утакмицу игра у уторак, када гостује Алби у оквиру деветог кола Евролиге.

Ubedljiva pobeda košarkaša Crvene zvezde nad Cibonom

 

 

Преузмите андроид апликацију.