Почетна > Србија
Србија

Иван Ивановић: Нећемо дозволити обојену револуцију!

Покушаји да се преко народне несреће која је задесила Србију изврши обојена револуција преко које ће запад инсталирати своје политичке експоненте неће се догодити. Србији је довољан један 5. октобар и несрећа која нас је задесила након њега не сме више никада да се понови, изјавио је Иван Ивановић председник КП Наши.
Фото: КП Наши

Протести грађана полако се претварају у отворене покушаје државног удара у које су укључене многе структуре од лажних слободних медија попут телевизије Н1 на којој су јуче отворено рекли „да иза протеста стоје прозападне опозиционе политичке партије“ , преко лажних патриота попут Бошка Обрадовића и њему сличних који траже начин да се домогну барем мало власти.

Покушаји да дође до нелегитимног преузимања власти у Србији и објашњења да су ово „протести незадовољних грађана због насиља“ и да сви политички субјекти треба да стану у исту колону, а да ће након пада власти бити расписани слободни избори су само још једна у низу превара које се могу прочитати у водичима за извођење обојених револуција.

Свако ко сматра себе српским родољубом не иде на протесте са онима који траже увођење санкција Русији, укидање Републике Српске, а Косово сматрају баластом којег Србија мора да се ослободи како би нас коначно примили у ЕУ, и то наравно важи за све осим ако нисте Бошко Обрадовић.

Обојена револуција се више никада неће догодити у Србији и позивам све патриоте да стану у одбрану отаџбине, изјавио је Иван Ивановић, председник КПН.

Podele na političkom protestu: Narod neće da šeta za opoziciju (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.