Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Испробајте ове супер трикове за чишћење

Чишћење купатила никада није било лакше! Већину средстава за чишћење имате у свом ормару, а да тога нисте ни свесни.
Фото: Pixabay/congerdesign
Сирће

Сирће има много невероватних употреба, од чишћења фрижидера до најмањих и скривених шупљина тоалет шоље. Садржи бројне антимикробне састојке, садржи антибиотска и антисептичка својства и има способност уклањања буђи. Најбоља врста сирћета за чишћење је 100% дестиловано бело винско сирће. Осим чишћења и дезинфекције, сирће враћа сјај славинама и раствара каменац. Различите врсте сирћета су такође добре за здравље. Јабуково сирће је ефикасно у борби против дијабетеса типа 2 и снижавању холестерола.

Црни чај

Јаки црни чај је изузетно ефикасан за чишћење огледала у купатилу. Одређене танинске киселине, које се налазе у црном чају, успешно уклањају пруге и прљавштину са огледала и прозора. Сазнајте како да очистите микроталасну пећницу!

Лимун

Природна лимунска киселина се може користити за уклањање мрља од воде са славина. Осим чишћења, топла вода са лимуном на празан стомак подстиче варење и јача имунитет.

Машина за прање судова

Држач четкице за зубе је право место окупљања клица. Оперите држач у машини за прање судова једном месечно. Органска решења за чишћење можете пронаћи у продавницама или у сопственој кухињи. Осим што су безопасни, ови производи су јефтини и подједнако ефикасни као и комерцијални производи за чишћење.

Jednostavnim trikom olakšajte mukotrpan proces čišćenja rende

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке