Почетна > Свет
Свет

iPhone 13 ће бити представљен 14. септембра на највећем Епл догађају 2021

Најважнији догађај ове године технолошког гиганта остаће виртуелан, са потенцијално значајним портфолијом производа које ће објавити.
Фото: Unsplash/Andy Wang

Следећи Епл-ов догађај, очекује се да укључује Apple Watch Series 7 и iPhone 13, а одржава се 14. септембра у вечерњим часовима, потврдила је компанија. Догађај ће се, као и сви претходни у последњих годину и по дана, одржати у потпуности на интернету усред сталне забринутости око пандемије.

Епл-ов позив укључује израз „California streaming„. Садржи неонски обрис Епл логотипа постављен на силуети планинског ланца.

Септембарски догађај компаније је његов најважнији у години, постављајући своју линију производа за сезону празничних куповина. Прошле године, Епл је у другој половини одржао три велика издања производа, одвајајући најаве за своје најновије Епл сатове, iPad, iPhone и Mac рачунаре. Издања су помогла Епловој продаји и добити на највишем нивоу, постављајући рекорде прихода за iPhone, iPad и Mac рачунаре компаније.

Нејасно је само које ће производе Епл најавити иако се свакако очекују макар iPhone 13 и  Apple Watch 7.

Епл би такође могао да говори о неким од својих нових трикова проширене стварности или другим надолазећим AR пројектима потенцијално укључујући у то и AR наочаре. Као и претходни позиви, и овај има AR трик који ствара портал за мешовиту стварност.

Још вести из категорије „Свет“ прочитајте овде.

 

Преузмите андроид апликацију.