Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Интервју: Настасја Недимовић и породица – Како јој је породица помогла да добије утакмицу живота (ВИДЕО)

Настасја Недимовић је наша суграђанка којој је у трудноћи откривен рак коштане сржи. Дан након превременог порођаја у шок соби супруг Немања и брат Виктор саопштавају јој да је оболела од карцинома. Јасно су јој ставили до знања да  је пред њима огромна борба и да играју утакмицу живота, у којој морају да победе.

Настасја је храбра и јака жена која је била сигурна да ће победити опасног противника. Жеља за животом, љубав према породици и одлучност да живи су били јачи од карцинома.

Данас као здрава жена помаже многима, на свом Инстаграм профилу дели савете о исхрани, тренинзима и здравом животу. Ветар у леђа је многима. Она је живи доказ да у борби против карцинома НЕМА ПРЕДАЈЕ!

Овај фебруар као што знате смо посветили причама о превенцији рака, важности подршке породице, важности превентивних прегледа и свега онога што можемо да учинимо да откријемо болест на време. Због своје дисциплине, храбрости, воље и истрајности Настасја је део фебруарске кампање нашег портала.

Свој допринос кампањи #НЕМАПРЕДАЈЕ је дала тако што је испричала своју причу о борби против канцера и што је подршка многим женама и мушкарцима, како она воли да каже глас је многих оболелих од рака.

Како је изгледо њен пут до излечења и како се њен супруг Немања носио са њеном болешћу?

Како је Настасја реаговала када су јој саопштили дијагнозу?

Колико јој је подршка супруга била важна за време излечења и колико јој је његов оптимизам помогао?

Који јој је тренутак био најстреснији и најстрашнији током лечења?

И како је реаговала када је коначно стигао налаз и када су јој доктори рекли да више нема малигних ћелија у организму?

Одговоре на ова питања погледајте у видеу.

Intervju: Jelena Vujović i porodica – Koliko nam je humor pomogao prilikom izlečenja raka? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.