Почетна > Зелени град
Актуелно Зелени град

,,Инфо дан“ за удружења грађана

Градска управа за заштиту животне средине организоваће „Инфо дан“ 18.04.2022. године за удружења грађана, поводом расписивања Јавног конкурса за доделу средстава за суфинансирање програма и пројеката из области заштите животне средине на територији града Новог Сада за 2022. годину.
дан
Фото: Pixabay/14995841

У оквиру „Инфо дана“ ће бити дата ближа објашњења о неопходној документацији за пријаву на Јавни конкурс (Пријавни образац и Ревидирани образац пријаве и др), као и смернице за припрему предлога програма/пројекта. Јавни конкурс ће у наредном периоду расписати Градска управа за заштиту животне средине, а право на пријаву имаће удружења грађана која желе да реализују пројекте или програме.

Циљ „Инфо дана“ је да се удружења грађана која желе да се пријаве на Јавни конкурс ближе упознају са условима и начином приајве, припремом предлога програма/пројекта, начином суфинансирања, као и обавезама удружења.

Новосађанима ће у 2022. години бити доступно укупно 93 милиона динара за унапређење енергетске ефикасности.

Сва заинтересована удружења могу да пријаве своје представнике и учешће до четвртка 14.04.2022. године, на e-mail adresu: jelena.simala@uprava.novisad.rs

,,Инфо дан“ ће бити одржан у Историјском архиву Града Новог Сада, на адреси Филипа Вишњића број 2а, са почетком у 10,00 часова.

Novi Sad dobio 50 reciklažnih zvona za staklenu ambalažu

 

Преузмите андроид апликацију.