Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

„IImprovement“ студентски Сајам запошљавања 6. децембра на ФТН-у

„IImprovement“ сајам запошљавања, који је намењен студентима биће одржан 6. децембра на Факултету техничких наука у Новом Саду са почетком у 10 часова.
Фото: Градске инфо

Сајам се ове године одржава по други пут, а организатор је Студентска унија Факултета техничких наука у Новом Саду, департман за индустријско инжењерство и менаџмент.

Студенти ће имати прилику да у разговору са представницима компанија, које узму учешће на овогодишњем Сајму, сазнају информације по питању обављања студентских пракси, волонтирања али и о слободним радним местима које компаније нуде, а које студентима стоје на располагању након завршетка факултета.

Такође, ово ће студентима бити одлична прилика да кроз разговор са представницима компанија стекну искуство и знање за будући излазак на тржиште рада, али и да сазнају шта ће им бити приликом тражења запослења.

„IImprovement“ сајам је првенствено намењен студентима завршних година студија, али и студентима нижих година студија који су желели да сазнају нешто више о могућностима волонтирања и обављања студентских пракси у некој од компанија.

На прошлогодишњем сајму учешће је узело 14 компанија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IIM – SUFTN (@iim.suftn)

Генерални учесник овогодишњег сајма је компанија „Toyo tires“, а студентима ће се представити и компаније: Wurth, Al Pack Group, Danieli Systec Engineering, ДДОР, Brose.

Партнери овогодишњег сајма су: Факултет техничких наука у Новом Саду, Универзитет у Новом Саду, Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Студентска унија Факултета техничких наука.

Univerzitet u Novom Sadu u prvih 500 iz četiri oblasti na Šangajskoj listi

Преузмите андроид апликацију.