Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

И овог понедељка акција „Хуманитарни понедељак“ намењенa је Наташи Минић

Претходни понедељак у оквиру акције „Хуманитарни понедељак“ која је била намењена за Наташу Минић, прикупљено је 24.200,00 динара. С обзиром на то да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те ће се акција прикупљања средстава поновити у данас.
Фото: Градске инфо

Улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима.

Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Наташа има 13 година, од рођења води битку са последицама церебралне парализе. У септембру 2022. године је оперисала десни кук и карлицу на Бањици у Београду.

Од тада је на још интензивнијој рехабилитацији да би се поново вратила колико толико функционалност ногу коју је имала пре проблема са куковима.

Средства која ће се прикупљати у хуманитарној акцији потребна су за кинези терапије и пропратне недељне терапије (јахање и пливање).

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 26 beba

Преузмите андроид апликацију.