Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

И данашњи „Хуманитарни понедељак“ намењен је Ленки Лазаревић

Претходни понедељак у оквиру акције „Хуманитарни понедељак“ која је била намењена за Ленку Лазаревић.
Фото: ЈКП „Градско зеленило“

Прикупљено је 30.580,00 динара, с обзиром да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те  ће се акција прикупљања средстава поновити данас 05. јуна.

Улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Ленки је са десет месеци откривена акутна лимфобластна леукемија. Након 9 месеци интензивног болничког лечења и терапије одржавања, болест се нажалост вратила. Једина нада за потпуно излечење је хитна трансплантација коштане сржи. Да би се то остварило потребно је прикупити средства у износу од 300.000 еура за њено даље лечење и трансплантацију коштане сржи у иностранству.

С обзиром да је време кључно у овој борби, позивамо Новосађане који су у могућности, да и поред акције Хуманитарни понедељак помогну Ленки уплатом на следеће жиро рачуне:

Динарски рачун – UniCredit Banka 170001081914100087

Девизни рачун: Unicredit bank Serbia JSC, IBAN: RS35170001081914100184, SWIFT:BACXRSBG.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Ponedeljak kakav smo samo mogli poželeti! Najlepša zabava za roditelje i decu počinje danas! (ponedeljak, 5. jun)

Преузмите андроид апликацију.