Почетна > Србија
Србија

И даље топло, после подне могућа киша

Облаци ће пре подне захватити запад и југозапад Србије доносећи понегде кишу или краткотрајни пљусак, а после подне падавина може бити и у осталим пределима.
Фото: Танјуг/Владимир Спорчић

Само ће се на истоку задржати суво. Ујутру од 13 до 20 , а највиша температура од 28 до 32 степена.

Четвртак: Променљиво облачно и свежије, али и даље топло за овај период године, уз смену сунчаних и облачних интервала. Ујутро и пре подне на западу и југозападу, а од средине дана и у осталим крајевима местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, док ће на истоку и југоистоку већи део дана бити суво. Ветар слаб и умерен западни и северозападни.Најнижа температура од 13 до 20, а највиша од 28 до 32 степена. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 90%.

Петак: Променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала. Очекује се и локална појава краткотрајне кише или пљуска са грмњавином. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни.Најнижа температура од 13 до 18, а највиша од 26 до 30 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.

Субота: Променљиво облачно, у већем делу суво са сунчаним интервалима, а само на истоку и југу Србије са краткотрајном кишом и пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, крајем дана на југу Баната у појачању. Најнижа температура од 12 до 17, а највиша од 27 до 30 степени.

Вучић: Следеће недеље појефтиниће још најмање 10 производа (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.