Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Хуманитарни турнир „Ћалци фудбалери“ за лечење дечака Вука Јанковића

У недељу 18. септембра од 10 часова на Спортском центру „АС Камењар“ одржаће се хуманитарни фудбалски турнир за помоћ у лечењу малог дечака Вука Јанковића. Акцију је покренула организација „Тате Фудбалери“.
Фото: Facebook/Tate Novosađani

Средства су неопходна за кинезитерапије, радне и физикалне терапије, логопедске третмане, терапију храњења, дефектолошке третмане и сензорну интеграцију, хидротерапије, специјалистичке прегледе, лекове, обуку за БДА терапије и бањско лечење.

„Ово је већ трећи хуманитарни турнир у малом фудбалу у нашој организацији „Тате Фудбалери“ уз сарадњу са фондацијом „Тате Новосађани“.

Досадашњи турнири су се показали као врло добри. Одзив екипа је увек на добром нивоу и што је најбитније прикупи се лепа свота новца. Резултат је у другом плану пре свега смо ту да се дружимо и помогнемо онима којима је то најпотребније у овом случају то је мали Вук.

Обезбеђена је храна за све учеснике, гледаоце и све оне који дођу у недељу на Спортски Центар АС нема одређене цене за храну већ људи сами убацују ко колико може“ истакао је један од организатора ове акције Огњен Калуђеровић.

Што се тиче пријава котизација је 5.000 дин по екипи и могу да се пријаве до суботе 17. септембра.

Турнир почиње у недељу 18. септембра у 10 часова, а траје до 18 часова, све зависи од броја екипа.

Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 23 bebe

Преузмите андроид апликацију.