Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Хуманитарни концерт за Гордану Маринковић у петак, 28. јуна у СКЦНС Фабрици

Хуманитарни концерт за Гордану Маринковић одржаће се 28. јуна у 21 час у СКЦНС Фабрици. Наступиће тамбурашки оркестар Ла Банда и  grunge/alternative rock cover бенд Епидемик.
Фото: skcns.org

Улазнице по цени од 500 динара моћи ће да се купе на дан концерта на билетарници Фабрике која ће бити отворена од 20 часова. Такође, они који желе моћи ће да дају добровољни прилог.

Гордана Маринковић (рођ. 1985) је прошле године у новембру преживела хеморагијски мождани удар, за којим је уследило и пуцање анеуризме. Након две операције и неколико недеља проведених у индукованој коми, кренула је напорно, али упорно да ради на опоравку. Свакодневно учи и труди се да савлада радње које су нама (здравим људима) уобичајене и део свакодневне рутине, попут гутања и ходања.

Гордана је мајка једногодишње девојчице, супруга, ћерка, рођака, пријатељ, психотерапијска саветница, хуманиста и велики борац, те се надамо да ћемо нашом музиком покренути позитивну енергију, а добровољним прилозима финансијски помоћи у њеном даљем опоравку.

О извођачима:

Ла банда је тамбурашки оркестар који се труди да остане јединствен на више начина – звуком, репертоаром, али и ставом. Кокетирајући са различитим жанровима, ових 11 дама одважно је закорачило у ауторске воде, те данас (11 година касније) могу да се похвале и са 11 ауторских песама.

Епидемик јеgrunge/alternative rock cover бенд из Новог Сада, настао 2017. године. Неколико година уназад праве журке „Звезде Гранџа“ са обрадама бендова попут Pearl Jam, Alice in Chains, Nirvana, Soundgarden, Audioslave и други.

Zabranjeno pušenje je sinoć ostavilo trag u životima Novosađana

Преузмите андроид апликацију.