Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Хуманитарна ВПШ трка „Трчим за дечји осмех” 9. марта у Каменичком парку

Хуманитарна „ВПШ Новосадска трка – трчим за дечији осмех”, коју традиционално, већ десети пут организују Атлетски клуб „Апатин” и Висока пословна школа струковних студија (ВПШ) из Новог Сада, биће одржана у суботу, 9. марта у Каменичком парку у 10 часова.
Фото: Pixabay/wal_172619

Циљ манифестације је да се прикупе новчана и нематеријална средства (одећа и обућа, играчке и слаткиши) за децу без родитељског старања која живе и бораве у Сигурној дечијој кући, Свратишту за децу и младе Града Новог Сада и у Дечијем селу. Новчана средства прикупљају се у оквиру котизације, док се гардероба, играчке и слаткиши на дан трке могу донети у Пријемни центар организатора у Каменичком парку. Пријемни центар отвара се већ на дан трке у 9 сати.

У оквиру манифестације одржаће се дечије трке на 100, 200, 400, 600 и 800 метара, док се одрасли надмећу на деоницама од 4 и 10 километара.

Пријаве за све трке отворене су до 1. марта у 10 часова на порталу, а рок за уплату котизације је 1. март до 15 часова. Пријаве и уплате након овог датума нити на дан трке нису могуће.

Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке