Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Хуманитарна акција осликавања улаза, за први корак Анђелије Јарановић

Ближе се новогодишњи и божићни празници, а са њима, добро позната Новосађанка Маја Радаковић са Детелинаре најавила је нову хуманитарну акцију осликавања улаза у зимским мотивима.
Фото: Pixabay/Rust oleum

Овај пут понудиле су јој помоћ комшинице Валерија Билић, Даница Шаптовић, Јелена Петрова Бајшић и Јелена Рељић, с обзиром на то да је у неколико година заинтересованост станара велика, а мало је било руку које су могле постићи сав тај посао. По улазу, каже Маја, минималан износ уплате је 2.000 динара а наравно да ко жели, може и више да приложи, с обзиром на то да сав износ иде девојчици Анђелији Јарановић, која болује од церебралне парализе.

„Сви који желе да улепшају своје улазе, а притом буду племенити и помогну Анђелији да стане на ноге, могу да ме контактирају преко Фејсбук профила, као и наше групе „За лепшу и бољу Детелинару“ која се налази на тој друштвеној мрежи, али и путем телефона 069/616-014“,  каже Радаковић.

„Оно што је битно нагласити јесте да се новац не даје нама на руке, већ се уплаћује директно на Анђелијин жиро рачун који је отворен у те сврхе преко фондације „Буди хуман“, а нама је довољна уплатница као доказ да је трансакција урађена. Молила бих све људе добре воље да не уплаћују новац док се прво не договоримо о термину осликавања.“

Жиро рачун на који ће се новац моћи уплатити је 160-6000001248295-43. Малој Анђелији се може помоћи и слањем СМС поруке садржине 1142 на број телефона 3030.

Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 24 bebe

Преузмите андроид апликацију.