Почетна > Србија
Србија

Хрват због Србије напустио земљу и дошао да живи у Београд! Обожава Вучића и СНС (ВИДЕО)

Србија ми је у срцу! Подржавам Вучића и Српску напредну странку, рекао је човек који се одрекао хрватског држављанства.
Фото: PrtSc

Величанствени скуп “Србија наде”, на којем је чак 250.000 људи пружило недвосмислену подршку председнику Србије Александру Вучићу, одржан је у петак у центру Београда. Слике са овог митинга обишле су Србију, али и регион где су хрватски медији упорно покушавали да умање бројку окупљених.

То не чуди с обзиром да је подршка политичким протестима опозиције у Србији највише стизала управо из Хрватске. На насловним странама њихових медија ударне вести су биле о опозиционим протестима уз поруке како је у Србији “лоше” и да “грађани желе промене”.

Колико је у нашој земљи заиста “лоше”, а у Хрватској “добро” најбоље говори снимак на скупа “Србија наде” где је за медије кратку изјаву дао Хрват, који се одрекао хрватског држављанства и дошао да живи у Београд.

– Дошао сам да пружим подршку овом систему и председнику Вучићу. Ја сам прошао целу Европу. Све што се прича около, нема никакве везе… Србија ми је у срцу! Подржавам Вучића и Српску напредну странку – рекао је овај Хрват који је на на велики скуп у петак дошао у дресу фудбалске репрезентације Србије.

Opozicionar po potrebi: Malo glumi otporaša, malo gej aktivistu, a može da glumi i porodičnog čoveka

Преузмите андроид апликацију.