Почетна > Бизнис
Бизнис

Хотел Гранд Копаоник добио ексклузивни резиденцијални блок

„MK Group“ отворила је ново, луксузно опремљено крило Хотела Гранд Копаоник – „Grand Residences“ са 40 премијум уређених апартмана, сопственом рецепцијом, спа центром, гаражом, скијашницом на самом излазу ка ски стазама, рестораном и врхунском услугом доступном резидентима.
Фото: WikimediaCommons/joxy 1993

Како је саопштила „MK Group“, вредност инвестиције је преко 15 милиона евра, а резидентима је на располагању 11 типова апартмана различите квадратуре од ушушканих од 31м2, до пространих од 250м2.

Са својом ексклузивном локацијом и садржајима, „Grand Residences“ оправдавају своје име кроз савремени и префињени дизајн ентеријера и целокупни утисак неприкосновене елеганције, стила и комфора, истиче „MK Group“.

Екстеријер је, како се наводи, савршено уклопљен у амбијенталну целину и традиционални “копаонички стил градње”, док ентеријером доминирају камен, дрво и детаљи инспирисани моћном природом Копаоника.

Осим комфора „MK Group“ најављује да изузетне погодности очекују власнике апартмана у резиденцијалном крилу и у хотелу Гранд Копаоник, а то су, између осталог, првокласне консијерж услуге, луксузни спа третмани, унутрашњи базени и фитнес, врхунско гастрономско искуство, спортски садржаји, квалитетне анимације и чувања деце.

Као део несвакидашњег премиум искуства, искусни хотелски тим ће организовати приватне вечере, персонализоване активности у природи, часове скијања, приватни „VIP shopping“, сет за удобан боравак бебе, персонализоване спа производе и третмане, бригу о апартману и још много тога што ће задовољити потребе за префињеним угођајима и луксузним доживљајем Копаоника.

“Регионално тржиште је навикло да MK Group доноси новитете и највиши квалитет у областима у којима послује. „Grand Residences“ је још један показатељ како смо нивоом услуге и квалитета једног туристичког реал естате пројекта још једном подигли лествицу”, рекла је Александра Стојановић, директор корпоративних послова „MK Group“.

Novi automobili sadržaće informaciju o energetskoj efikasnosti od 24. decembra

Преузмите андроид апликацију.