Почетна > Србија
Србија

Хотел Гранд Копаоник: Бизнис форум успешно реализован

Хотел Гранд Копаоник је и ове године, захваљујући својим капацитетима на врхунском нивоу, обезбедио идеалну атмосферу за одржавање Копаоник бизнис форума.
Фото: WikimediaCommons/Bobik

Гранд Копаоник, као лидер планинског и конгресног туризма, деценијама је домаћин Копаоник бизнис форума, који је и ове године одржан на свом традиционалном месту, наводи се у саопштењу тог хотела.

Тај највећи регионални скуп окупио је најзначајније представнике из света бизниса, политичке сфере, међународних финансијских организација као и рекордно бројну публику.

Поводом вишедеценијске успешне сарадње и партнерства, на затварању Форума, уручена је захвалница Александру Влаховићу, председнику Савеза економиста Србије.

„Поводом јубиларног 30. Копаоник бизнис форума упућујемо велику захвалност господину Александру Влаховићу и Савезу економиста Србије на поверењу и части које континуирано указују хотелу Гранд Копаоник, који из године у годину са поносом угошћава највећи и најважнији пословни скуп у нашој земљи. Посебно Вам захваљујемо и на чињеници што нашој дестинацији дајете додатну вредност својим деловањем и присуством“, рекао је Радош Ђорђевић, генерални менаџер хотела Гранд Копаоник.

Управо због тога овај простор је на самом врху листе када је у питању реализација највећих и најзначајнијих догађаја у региону.

Услови по највишим стандардима чине МК Ресорт и хотел Гранд првим избором организатора Копаоник бизнис форума већ три деценије.

У најмодернијем ентеријеру недавно реновираног хотела, уз најсавременију опрему и врхунску услугу запослених, одржани су многобројни панели, разговори о најзначајнијим, актуелним темама у пољу бизниса и привреде, протоколорани сусрети и коктели, а изузетна гастрономска понуда и луксузни спа садржаји допринели су да учесници и гости хотела уживају врхунско искуство у најпознатијем хотелу на Копаонику, са традицијом дугом више од четири деценије, додаје се у саопштењу.

Vučić sa Bajerom o ekonomskoj saradnji Srbije i Nemačke

Преузмите андроид апликацију.