Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Холивудска звезда жели да купи Дерби

Џорџ Клуни, једна од највећих холивудских звезда, заинтересован је за куповину акција Дерби Каунтија.
Фото: PrtSc/Facebook/Derby County

Клуб са Прајд парка је већ шест месеци под стечајем и бори се за опастанак у Чемпионшипу, пошто им је административним путем одузет 21 бод од почетка сезоне.

И поред тога, изабраници Вејна Рунија су и даље у борби за опстанак и још имају шансе да преживе, додуше уз заостатак од осам бодова, али и само седам утакмица до краја.

Клуни није нов што се тиче интересовања за фудбал, он је пре две године такође желео да преузме Малагу у Шпанији, али у томе није успео.

Чињеница да живи у Великој Британији са супругом Амал је још један плус, а за локални „Дербишајр Лајф“ је рекао:

„Дерби је сјајан фудбалски клуб са фантастичном историјом и сигуран сам да има и лепу будућност. Знам да је у скорије време било проблема, али ништа не може да се поправи, под овим околностима тим се носио добро. Као и играчи на терену и навијачи су дали свој допринос. Моје интересовање за фудбал протеклих година је порасло и био сам упитан и око куповине Малаге заједно са групом људи. Био је то занимљив предлог, али је нажалост све пропало. Можда је то да поседујем фудбалски клуб најбоља ствар после играња. Можда, једног дана“, поручио је Клуни.

Клунија је челницима Дербија представио глумац родом из тог града, Џек О’Конел.

Клуни је од 2016. константно бомбардовао О’Конела питањима о Дербију и од тада пажљиво прати развој ситуације, тако да није искључена могућност да се појави као купац акција „овнова“.


Real planira da proda Jovića, Marijana i Azara

Преузмите андроид апликацију.