Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

“Хладно пиво“ доказало да је вредно чекања (ФОТО)

Дом културе у Новом Саду синоћ је после дуго времена угостио једну од најпопуларнијих рок (некада панк) група са наших простора.
Фото: Градске инфо

Да, Новосађани су коначно дочекали да “Хладно пиво“ стигне у наш град, а да за то није разлог наш најпознатији фестивал “EXIT“.

Иако обожавамо фестивале, чини се да је Новом Саду дуго фалила једна оваква “клупска“ журка, а ко би био бољи домаћин за ту прилику од једног од наших омиљених градских простора – Дома културе.

Како је на наступима враћање на бис постало већ прилично уобичајена појава, “Хладно пиво“ је бису дало неку сасвим нову димензију када су одлучили да уместо једног, за гостовање у нашем граду одвоје чак два дана, те направе два узастопна клупска концетра од којих је један био одржан синоћ, док је други заказан за вечерас.

Једна од девојака из првог реда која је носила мајицу са натписом “Хладно пиво је комерцијала“ је од гитаристе на поклон добила трзалицу, коју верујемо да ће чувати заувек!
Фото: Градске инфо

Прве редове попунили су они највернији фанови који су обукли своје мајице са натписима групе и најгласније поздравили излазак Милета Кекина и његове екипе на сцену.

“Хладно пиво“ је отворило вече са својим последњим синглом “Штеточине“ који је релативно свеж, међутим, на њихово велико изненађење новосадска публика је урадила свој домаћи задатак те га је, заједно са бендом, отпевала од почетка до краја.

Иако су имали репертоар песама који су планирали да отпевају, група није ишла ни по каквом распореду, те ни сами нису знали шта ће следеће свирати, већ су пустили да их води осећај.

Тешко нам је да оценимо на коју нумеру се публика највише обрадовала. Еуфорија која је владала била је подједнака и на “Не волим те“, “Биолошки сат“, “Право ја“, “Кишна недеља“, али и на све остале хитове које смо имали прилику да чујемо.

На наше одушевљење у публици се, поред верних фанова који их слушају још од давне 1987. године, нашло и доста младих, што нам улива наду да и данашња омладина уме да препозна квалитет.

Да ли због тога што смо се прилично ужелели, или због тога што Кекин и његова екипа праве озбиљне журке, верујемо да ће се њихов синоћњи наступ препричавати још дуго, дуго, времена.

Једино шта би могло да га засени јесте вечерашњи наступ, јер ову екипу поново очекујемо у препуном “Дому културе“ када ће друга “тура“ срећника који су успели да се домогну карте доћи да их слуша.

Атмосферу са синоћњег наступа можете погледати у нашој фото галерији:
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо
Фото: Градске инфо

„Pravda za Olmana“ predstava Srđana Olmana u Areni 16. maja

Преузмите андроид апликацију.