Почетна > Бизнис
Бизнис

Хемофарм добио признање „Најбољи послодавац” за 2023. у Србији, БиХ и Црној Гори

Компанија Хемофарм је, другу годину заредом, добитник признања „Најбољи послодавац”, које додељује Институт Топ Емплојерс, за услове које пружа запосленима у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.
Фото: PrtSc/Hemofarm Fondacija/YouTube

У исто време, СТАДА група је проглашена за Најбољег послодавца у Европи.

Сертификација Топ Емплојер за најбољег послодавца указује на посвећеност Хемофарма бољим условима рада, јер реализује одличне политике и праксе људских ресурса, као и бројне погодности које пружа за развој својих запослених.

Хемофарм је, потврђивањем овог сертификата, доказао да је део пословне заједнице, која је препозната као лидер по креирању добрих услова за своје запослене.

„Спроводећи у пракси највише светске стандарде у пословању, Хемофарм је, захваљујући континуираним улагањем у запослене, кроз учење, развој, јединственост и друштвено одговорне иницијативе, по други пут добио престижно међународно признање ’Топ Емплојер’. Ово представља заједнички труд и успех, а захвална сам свим колегама који су дали свој допринос да заслужено добијемо ово признање у Србији, БиХ и Црној Гори. ’Топ Емплојер’ је наше велико достигнуће које доказује правац развоја наше организације и културе раста. Уверена сам да ћемо на исти начин наставити и у годинама које долазе”, изјавила је Ирина Скитјајева, сениор директорка Људских ресурса у Хемофарм групи.

Хемофарм је остварио максималне резултате у дигитализацији ХР функције, развоју организационе културе и вредности, одрживом развоју, стратегији, као и поштовању различитости и инклузије.

Хемофарм је једна од осам компанија која је добила ово признање у Србији, једна од две у Босни и Херцеговини, и једина у Црној Гори.

Генерални директор организације Топ Емплојерс Институт Давид Плинк је истакао да су овогодишњи добитници признања увек показивали да брину о развоју и добробити својих запослених и да они тиме колективно обогаћују тржиште рада.

Признање „Најбољи послодавац” једно је од најзначајнијих признања у области људских ресурса које се додељује компанијама које испуњавају строге светске стандарде у односу према својим запосленима.

Основан пре више од 30 година, Топ Емплојерс Институт је сертификовао 2.053 компаније из 121 земље. Сертификовани Најбољи послодавци имају позитиван утицај на животе више од 9,5 милиона запослених на глобалном нивоу.

Tviter rasprodaje imovinu, frižidere i kompjutere, pa i neonski logo

Преузмите андроид апликацију.