Почетна > Културна сцена

Културна сцена Нови Сад

Хала 2 поклања: Првих сто улазница бесплатно за Green Love фестивал

Прошло је годину дана од како је Нови Сад добио ново место за добар провод – Халу 2 Новосадског сајма. Управо за рођендан, дарујемо првих сто фанова Green Love фестивала који ће после јунског спектакла, поново уживати у сјајним битовима.
Фото: Green Love фестивал

Заинтересовани се могу пријавити онлајн путем сајта Gigstix.

Пред сам крај лета, 2. септембра, публика на Green Love фестивалу поново имати прилику да ђуска до раних јутарњих часова, а за узаврелу атмосферу, овог пута биће задужене даме.

Петак, 2. септембар биће у знаку сјајне музике Фернанде Мартинс, Каталине и Асарри.

Заносна црнка из Бразила, техно и хард ди-џеј, продуценткиња – Фернанда Мартинс сматра се једном од најуспешнијих жена на светкој електронској сцени. Њен таленат и харизма одмах су доприли до срца публике, па су тако ђускали уз њу љубитељи електро звука широм света. Најпознатији клубови и фестивали, на чак три континента – у Европи, Азији и Америци незамисливи су без Фернандине музике.

Захваљујући невероватној техници микса, великој харизми и њеном непогрешивом умећу да забави и споји људе, она никога не оставља равнодушним. У њеним сетовима прожимају се огромна енергија и снажан карактер, и врло је јасно да она користи сву флексибилност и свестраност коју јој техно нуди.

Раме уз раме, исто вече наступиће и млада, талентована Каталина, која је почела у ди-џеј школи Владимира Аћића и врло брзо је почела да осваја срца новосадске публике. Са њом ће наступити и млада нада ди-џеј сцене која нам стиже из Суботице и која ће свакако зачинити атмосферу – ди-џеј Asarri.

Фото: Green Love фестивал

Више информације пронађите на сајту Green Love фестивала, Фејсбук и Инстаграм налогу фестивала.

Улазнице можете пронаћи по цени од 790 динара, на свим Gigstix продајним местима, или онлајн путем сајта.

До краја године, у Хали 2 Новосадског сајма, имаћемо прилику да поред септембарског, уживамо у још пет Green Love фестивала, у посету нам долази Хладно пиво, Mortal Kombat, Who see, Ајс Нигрутин, Тимбе. Велики маскенбал и Драги Браво журка употпуниће другу половину авантуре зване Хала 2.

Repertoari bioskopa za utorak 09. avgust

 

Преузмите андроид апликацију.