Почетна > Културна сцена

Културна сцена Нови Сад

„Green Love“ фестивал: Фернанда Мартинс у петак у Хали 2

За само три дана, љубитељи електронске музике имаће поново прилику да удахну зелену магију јер ће септембарско издање Green Love фестивала бити уприличено 2. септембра у Хали 2 Новосадског сајма.
Фото: Green Love фестивал

Изванредни сетови заносне црнке из Бразила, Фернанде Мартинс публику ће натерати на плес до раних јутарњих часова, а уз њу че наступити и млада, талентована Каталина, али и Ассари која ће зачинити атмосферу.

Више информације пронађите на  сајту Green Love фестивала, Фејсбук и Инстаграм налогу фестивала.

Журка се наставља 23. септембра

Други део сепмтембарског Green Love фестивала заказан је за 23. септембар. У јесењу сезону, Хала 2 улази са премијерним наступом супер траженог Аирод који доноси сву своју техно моћ на магични подијум. Уз њега, наступиће и наш познати ди-џеј Лаг као и Сyнсане.

Улазнице можете потражити на свим Gigs tix продајним местима.

Хала 2 која је до пре само нешто више од годину дана била препознатљива само по електронским журкама, сада доводи неке од највећих имена са музичке сцене на Балкану; Леб и Сол, Атомско Склониште, Едо Маајка, Лету Штуке… и бројни други, међу којима ће за кратко времена бити дописано и Хладно пиво, као једно од најзначајнијих извођача са простора бивше Југославије.

Počinje Kaleidoskop kulture – više od 80 programa kao uvertira u pet nedelja umetnosti

 

Преузмите андроид апликацију.