Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

“Green Love“ авантура се наставља у децембру уз велика музичка имена

Нешто више од недељу дана дели нас до почетка децембарског издања Green Love фестивала у Хали 2 Новосадског сајма.
Фото: Промо

Први део одржаће се 2. децембра и предводиће га даме – Rebekah, Аssari и Endži, док је наставак заказан за 9. децембар када ће наступити Методи Христов, RanchaTek и Милош Вујовић.

На самом измаку године, краљица техна – Rebekah, поново се враћа у Нови Сад Европску престоницу културе како би љубитељима доброг рејва подарила још једну журку за памћење. Другог дана децембра, ова моћна дама, очаравајућег талента и умећа предводиће ноћ за памћење.

Чувени бирмингемски клуб „Qуе” у њој је пробудио љубав према квалитетном техно звуку те тако представља њену полазну тачку у каријери, инспирација су јој били Дејв Кларк, Дерик Картер, Ричи Хотин и Били Насти.

У току своје музичке авантуре, дуге 20 година, делила је микс пулт са именима оваквог калибра, те је заузела место водећих представника техно музике на глобалној сцени.
Раме уз раме, са њом стајаће Assari, једна од креатора организације за промоцију андергроунд електронске музике под називом WIR, као и Енџи.

Недељу дана касније, 9. децембра у Културном центру Хала 2, публика ће ђускати уз одличног Методи Христова, РанцхаТек и његов феноменални звук и Милоша Вујовића који не престаје да осваја све обожаваоце техна.

Сви љубитељи доброг рејва, улазнице могу пронаћи на свим Gigstix продајним местима или online.

Specijal Neše Bridžisa, predstava „The Best of“ 4. decembra u Tremi

Преузмите андроид апликацију.