Почетна > Културна сцена

Културна сцена Нови Сад

„Градске инфо“ и „Cineplexx“ вам поклањају две карте за филм „Олуја“

Наш портал ће ове недеље у сарадњи са биоскопом „Cineplexx“ у Променади, поделити две карте за пројекцију филма Олуја“ у понедељак у 19.30 часова.
Фото: Промо

Како би постали потенцијални добитник карата потребно је да на Инстаграму запратите наш портал „Градске инфо“ као и профил „Cineplexx Promenada“, као и да лајкујете објаву и коментару означите особу коју би са собом повели баш на овај филм.

Добитник карата биће познат у недељу у поподневним часовима, а та информација биће званично објављена на нашим друштвеним мрежама.

Ратни, драмски филм „Олуја“ премијерно је приказан у Новом Саду 18. јануара, а утиске публике забележила је и наша камера:

Драма о рату испричана из угла обичног човека кога маестрално глуми Јово Максић у улози Илије, чији је једини циљ да заштити и сачува своју породицу.

У жељи да спречи даље нападе на село, где је замало остао без сина Петра, Илија формира диверзантску јединицу са циљем да уништи непријатељско гнездо одакле се село напада.

У тој битци за опстанак, наши јунаци воде И своје личне битке а њихове породице бивају приморане да напусте своје домове И потраже спас у непрегледној колони која креће ка матици, ка Србији…

 


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.