Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Град финансира рехабилитацију 400 најугроженијих пензионера

 Пријем захтева корисника пензије за одлазак на седмодневни бесплатан опоравак у бању, који финансира Град, биће организован од 3. до 14. октобра у просторијама Удружења пензионера града Новог Сада (Поштанска 3) и месним организацијама пензионера.
Фото: Градске инфо

Распоред термина за предавање захтева и документације биће истакнут на огласним таблама поменутих институција.

Право на бесплатан опоравак и рехабилитацију имају корисници пензија чији износ не прелази 38.885,37 динара, корисници старосних, инвалидских и породичних пензија, који имају пребивалиште на територији Новог Сада дуже од пет година, са изузетком оних који су право бесплатног одласка у бању искористили током протеклих пет година.

Од укупног броја захтева, биће одабрано 400 најугроженијих корисника пензије, за шта је Град издвојио 10.000.000 динара.

Уз попуњен образац Захтева, од документације потребно је приложити последњи чек од пензије, копију личне карте и одговарајућу медицинску документацију.

Комисија Удружења пензионера града Новог Сада ће, након примљених и обрађених захтева, прву прелиминарну ранг-листу објавити до 24. октобра на огласном простору у Поштанској 3.

Корисници пензије би требало да се у својим изјавама определе за две од понуђених пет бања, а на располагању су „Термал“ у Врднику, „Јунаковић“ у Апатину, бања Кањижа, Пролом бања и „Бањица“ у Сокобањи.

Besplatni pregledi dojke u subotu ispred Promenade

Преузмите андроид апликацију.