Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Новосадски сајам добио новог стратешког партнера

У сусрет важних јубилеја, стогодишњице Новосадског сајма и 90. међународног пољопривредног сајма, данас је потписан Уговор о Стратешком партнерству Новосадског сајма и Глобос осигурања, за период од 2023. до 2026. године.
Фото: Новосадски сајам

Документ су потписали председник Извршног одбора Глобос осигурања, Београд, Синиша Пратљачић и генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић.

„Новосадски сајам за десетак дана улази у важну годину – 100 година од оснивања ове сајамске куће. У том смислу припремамо сет различитих активности, од Свечане академије, монографије, спотова и једног новог визуелног идентитета који ће бити коришћен за све манифестације“, рекао је генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић.

„Такође нас чека и 90. међународни пољопривредни сајам где ће Италија бити Земља партнер. Уговор о Стратешком партнерству који смо данас потписали са Глобос осигурањем, младом осигуравајућом кућом која је по меркет шеру шеста компанија када је у питању осигурање. Ми смо се као партнери већ опробали ове године, када је Глобос био Генерални спонзор Пољопривредног сајма. Поред добрих искустава која смо имали и која ће верујемо произаћи и из потписивања овог Стратешког партнерства, желим да кажем да је потписан и Уговор о осигурању у наредне три године и претпостављам да ће ово бити један озбиљан договор који ће имати могућност да и у наредним годинама, након ове три, буде продужен“, рекао је Цветковић.

„Када гледамо највеће сајамске манифесатације, српска привреда треба да се држи заједно, и зато смо се одлучили на овај потез – да потпишемо трогодишњи уговор о Осигурању и о Стратешком партнерству, и мислим да је то прави потез, и за Глобос осигурање, а мислим и да ће Новосадски сајам добити још озбиљнијег и квалитетнијег и доброг српског партнера“, рекао је председник Извршног одбора Глобос осигурања, Београд, Синиша Пратљачић.

„Када смо били Генерални спонзор овогодишњег Пољопривредног сајма, тада сам на пресс конференцији изјавио да сам изузетно почаствован и поносан, што српско осигуравајуће друштво, Глобос осигурање, које постоји сада већ непуних 29 година, са новим већинским власником Бритисх Моторс-ом од 2020. године, рекао је Пратљачић. Он је истакао, да ће њихова осигуравајућа кућа ову годину завршити на шестом месту, што је изузетан резултат, јер су 2019. били шеснаести, са више од 5 милијарди динара премије.“

Међународни пољопривредни сајам, који ће наредне године бити одржан деведести пут, биће приређен од 20. до 26. маја.

Годишње паркинг карте за особе са инвалидитетом ће важити до априла 2023. године

Преузмите андроид апликацију.