Почетна > Србија
Србија

Глишић представио нове чланове СНС који су прешли из ПОКС-а

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић рекао је данас да се седам чланова Покрета за обнову краљевине Србије (ПОКС) из Ниша придружило напредњацима.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

„Након неколико недеља разговора и упознавања са програмским начелима и са оним што желимо да радимо у будућности имамо част да представимо људе који ће приступити СНС-у“, рекао је Глишић на конференцији за штампу.

Он је навео да су то Весна Савовић, посланик у Скупштини Србије са листе „Бошко Обрадовић Двери ПОКС – Патриотски блок“, која ће, како је рекао, од данас бити члан СНС и њихове посланичке групе, Драган Ђорђевић, члан Председништва ПОКС-а, као и пет повереника који су водили пет општинских одбора у Нишу.

„То су људи који су последњих месеци схватили ко се бори за државу, коме је стало до мира, стабилности, економског просперитета, бољег живота наших грађана, а коме је само до пуког гласа више и борбе за цензус“, рекао је Глишић.

Савовић је рекла да је на изборима била на изборној листи „Бошко Обрадовић Двери ПОКС – Патриотски блок“, јер се њихова политика тада, према њеним речима, заснивала на очувању породице.

„Позвавши на линч Александра Вучића погазили су све најбитније за шта се залажу, а то је очување породице. Са њима не желим да сарађујем“, рекла је Савовић и додала да су сада Србија и свет на прекретници и да подржава председника Вучића и његово залагање за Косово и Метохију.

“А Косово и Метохија се брани баш тако како чини Вучић, мудрим преговорима, јачењем домаће привреде и економије, истинскком бригом за породицу. Срећна сам што постајем део странке која се залаже за праве вредности и циљеве“, рекла је Савовић.

Begović:Republika Srpska i Srbija prepoznale značaj nauke, unapredićemo saradnju

Преузмите андроид апликацију.