Почетна > Србија
Србија

Глишић посетио радове на изградњи „НОВА ритејл парка“ у Стубеници код Уба

Председник општине Уб Дарко Глишић посетио је данас радове на изградњи „НОВА Ритејл парка“ у Стубеници, најављујући отварање објекта и нових 200 радних места у јуну.
FOTO TANJUG/ NOVA RETAIL PARK, fotografija niske rezolucije/ nr

Глишић је истакао да ће се „НОВА Ретејл парк“ простирати на површини од 12.350 квадратних метара, од којих ће 11.500 квадрата бити намењено закупцима, саопштила је прес служба општине Уб.

Додао је да је задовољан динамиком радова, као и сарадњом општине Уб и инвеститора.

„Ми ћемо, као локална самоуправа, дати потпуну подршку и логистику како би се овај пројекат реализовао на најбољи могући начин“, рекао је Глишић.

Истакао је да ће инвестиција, поред запошљавања око 200 људи, допринети додатном економском и друштвеном развоју општине Уб.

„Наши људи више неће морати да одлазе у Београд или неки други град. Све ће им бити доступно на једном месту, и веома сам срећан због тога, а највише што је ово још један пројекат у низу који ће високо позиционирати Уб на привредној мапи Србије“, закључио је Глишић.

Инвеститор Марко Грујичић је изразио захвалност општини и Глишићу на доброј сарадњи и високој ефикасности локалне самоуправе.

„На коју год препреку да смо наишли, он је увек ту и решава брзо све потешкоће, са својим сарадницима“, истакао је Грујичић.

„НОВА ретаил парк“ је први у Србији који ће бити енергетски ефикасан и одржив јер ће, поред парка, бити изграђена соларна електрана која ће снабдевати електричном енергијом читав комплекс, додаје се у саопштењу.

У свом саставу ће имати преко 20 продавница, 215 паркинг места и биће добро повезан градским превозом.

Pošta Srbije pozvala mlade da učestvuju na takmičenju u pisanju pisama

 

Преузмите андроид апликацију.