Иако се може пунити свим могућим врстама меса, поврћа и зачина, сир је обавезан састојак који никако не треба прескочити у кесадиљи. Може се послужити као доручак, ручак или вечера. У ствари, кад год хоћете.
Најбоље од свега? Са готовим тортиљама ово јело ће бити готово за мање од 10 минута.
Састојци:
- 2 тортиље
- 50 грама ренданог сира
- 2 кашике путера зачини
- додаци по жељи
Припрема:
У тигању отопите једну кашику путера и на њој тостирајте једну тортиљу. Тортиљу прекријте ренданим топљеним сиром по жељи. Преко сира можете додати ситно сецкани црни и бели лук, зачинско биље, комадиће парадајза и бибера. Покријте сир другом тортиљом и све заједно пажљиво окрените. Додајте преосталу кашику путера у тигањ, па загрејте док друга страна не постане хрскава. Исеците кесадиљу на троуглове и послужите са павлаком или сосом по жељи.
Преузмите андроид апликацију.