Почетна > Нови Сад
Нови Сад Новосадске приче

Где можете купити мање животиње и опрему за кућне љубимце у Новом Саду?

Уколико имате пса, мачку, или било ког другог кућног љубимца (а да није егзотичне природе попут Тајсоновог Тигра) овај текст ће вам помоћи да сазнате који „pet shop“ у граду је идеалан за ваше потребе.
Фото: Pixabay/rotbart94

Уколико немате, а желите да у свој живот укључите неке љубимце, сазнаћете и које су то животиње на продају у овим маркетима. Пр почетка треба да знате да пса или мачку не можете купити у овим радњама, они се узимају на другим местима, а увек их можете и удомити, што је свакако најхуманији чин.

У неким од следећих продавницама осим хране и опреме за све врсте кућних љубимаца, можете купити и рибице, разне врсте глодара, птица, мањих сисара, инсеката и рептила.

Pet shop Амазон

„Pet shop Амазон“ је специјализована продавница кућних љубимаца, хране и опреме за кућне љубице. У понуди имају кућне љубимце из сопствене одгајивачнице проверених одгајивача, храну за кућне љубимце као и опрему и услугу одржавања микро система акваријума и тераријума.

У сваком моменту имају велики избор акваријумских рибица, десетак врста птица (папагаји, егзоте, птице певачице), глодаре (хрчак, леминг, морско прасе, патуљасти кунић, чинчиле) као и егзотичне животиње (афрички патуљасти јеж, змије, гуштери и пауци).

Њихове продавнице можете пронаћи на три локације, у Сутјеској улици на бр. 2, Јевреској 44 и Радомира Раше Радујкова 1а . Више о њима прочитајте на њиховом сајту petshopamazon.com.

„King Pet“

У продавници „King Pet“ можете наћи широк асортиман хране И опреме за све врсте кућних љубимаца. На њиховој Фејсбук страници често су постављене објаве о животињама које могу да се усвоје.

Налазе се на адреси Данила Киша 18 у Новом Саду а више информација можете сазнати на њиховом сајту kingpet.rs.

City Pet

„City Pet“ је уједно „pet shop“ и ветеринарска апотека. Нуди велики асортиман хране и опреме за кућне љубимце, али у продаји немају животиње.

Можете их пронаћи на 3 локације у Новом Саду, на Булевару Ослобођења 72, у Илије Бирчанина 45, у Железничкој 36. Прочијате више о њима на њиховој веб страници citypet.rs.

Пет центар

„Пет центар“ је специјалозована продавница опреме и хране за све кућне љубимце. Имају богату понуду малих животиња ( птице и глодари), акваристике и тераристике. Све животиње из Пет центра имају ветеринарску потврду и доказ порекла од регистрованих одгајивача из Србије и света.

Фото: Facebook/petcentar

Имају продавнице широм Србије, а њихов локал у Новом Саду се налази у склопу тржног центра „Big“, за целокупну понуду посетите њихов веб сајт.

Pet shop Мицина шапица

У овој продавници можете да купите храну и опрему за ваше кућне љубимце. Такође, баве се и продајом ситнијих животиња.

Фото: Pixabay/8777334

Налазе се на адреси Ђорђа Никшића Јохана 13. За више информација можете да их контактирате путем фејсбук странице.

Zoo Market

У понуди ове продавнице се од опреме може наћи све за акваристику (акваријуми, храна и опрема), комплетна опрема и храна за псе и мачке, као и храна за птице и ситне глодаре. Продају кавезе и опрему за птице и глодаре. Од животиња у продавници имају птице: папагаје тигрице, нимфе, росенколисе и зебице. Од глодара можете да нађете патуљасте кунице, морско прасе, дегу веверице, сиријског хрчка и леминга, а од рептила шумске корњаче.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZooMarket Pet Shop (@zoomarket_rs)

Налазе се на Булевару цара Лазара 98, а више информација можете пронаћи на zoomarket.rs.

Maxvit

Још једна продавница у којој можете пронаћи све за снабдевање кућних љубимаца јесте „Maxvit“. Међутим ова радња не продаје животиње.

Више о овој симпатичној продавници, која је стационирана на Булевару цара Лазара 94, можете прочитати на њиховој Фејсбук страници.

Zoovet

Ветеринарска апотека „Zoovet“основана је пре 26 година. У оквиру ветеринаске апотеке је и „pet shop“ као и салон за кућне љубимце. У понуди имају 6000 артикала за Ваше кућне љубимце. Увек су расположени за ветеринрски савет а нуде и услугу купања и шишања паса и мачака.

Фото: Unsplash/Hayffield L

Њихове услуге можете пробати чак на три локације у Новом Саду: Стевана Мусића 13, Сомборски булевар 59, Булевар патријарха Павла 59. О њиховим услугама се можете више информисати на фирминој Фејсбук страници

Дошли смо до краја наше листе, а осим наведених продавница, храну за кућне љубимце, као и различите потрепштине за своје животиње можете пронаћи и у Супермаркетима у Новом Саду. Уколико знате за неки „pet shop“ у нашем граду, а да смо га прескочили, пишите нам у коментар.

Vlasnik ili „mama“ i „tata“? Šta su Novosađani svom kućnom ljubimcu?

Преузмите андроид апликацију.