Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Гаспром још две године уз Звезду, подршка у виду осмоцифреног износа

„Црвена звезда ће потписати нови двогодишњи уговор са компанијом „Гаспром“, повољнији, уместо садашњих четири добијаћемо пет милиона евра годишње, укупно 10″, изјавио је генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

„Договорили смо и пријатељски меч са Зенитом, највероватније у Сочију 3. јула, као генералну пробу за нову сезону. Пратимо државну политику и у складу са тим поносни смо што можемо да одржимо добре контакте са нашом браћом у Русији“, рекао је Терзић на конференцији за медије.

Он је истакао и да ће црвено-бели дугорочно имати финансијску стабилност, да је Звезда близу да приходује између 40 и 50 милиона евра.

„Улагаћемо у тим као никада пре, највећи бенефит ове сезоне, уз трофеје, је УЕФА коефицијент, пут ка Лиги шампиона и Лиги Европе је отворен и учинићемо све да то искористимо“, истакао је Терзић.

Он је дадао да ће свакако бити појачања на неколико позиција и посебно нагласио да Страхиња Ераковић, без обзира на понуде, неће напустити клуб сигурно док трају квалификације за Лигу шампиона.

„Наша жеља је да остане, али прелазни рок је жива ствар, зависиће од понуда, од резултата, направићемо математику“, навео је Терзић.

Sanogo na izlaznim vratima Zvezde?

Преузмите андроид апликацију.