Почетна > Србија
Србија

Гашић: Никакви спискови нас неће спречити да одбранимо свој народ на КиМ

Министар унутрашњих послова Братислав Гашића изјавио је да нови списак непожељних Срба који је објавило Самоопредељење Аљбина Куртија није ништа друго, него “списак за одстрел“ и да је у питању још један показатељ да тзв. власти у Приштини неће никада оставити Србе на миру.
Фото: Танјуг/ОМК МУП Републике Србије

„Константне провокације и претње Куртијевог трбухозборца Арменда Мује још један су показатељ да представници привремених институција у Приштини неће никада оставити Србе на миру.

Данашњи списак који је Муја објавио није ништа друго него списак за одстрел. Списак на којем се, између осталог, поред председника Вучића, његовог сина Данила и брата Андреја налазим и ја“, поручио је Гашић, саопштено је из МУП-а.

“Куртијев гласноговорник требало би да зна да се никада не прети празном пушком. Никакви спискови нас неће спречити и уплашити да одбранимо свој народ на Косову и Метохији и увек ћемо бити ту да га заштитимо“, поручио је Гашић.

Посланик Куртијевог Самоопредељења Арменд Муја објавио је у петак на Фејсбуку списак са називима, како је навео, „српских криминалних организација и њихових руководилаца“, тражећи њихово хапшење.

Brnabić danas predstavlja rezultate “Gov Tech“ indeksa Svetske banke

Преузмите андроид апликацију.