Почетна > Србија
Србија

Гашић: МУП ће наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је припаднике Управе граничне полиције на Аеродрому „Никола Тесла“ који од данас раде у новим униформама и истакао да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у опрему и техничке капацитете полиције како би се постигла још већа ефикасност приликом решавања свих безбедносних изазова.
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ nr

„Први утисак који путници стекну већ приликом слетања у Србију, добија се управо од припадника граничне полиције, са којима се наши грађани као и страни држављани сусрећу већ приликом пасошке контроле. Неопходно је да уз осмех и позитиван став покажемо искрену добродошлицу свима који улазе у нашу државу, и да дамо јасну поруку да ће се сви током боравка у нашој држави осећати безбедно и сигурно“, поручио је министар унутрашњих послова Гашић, саопштио је МУП.

Министар је истакао да ће се у наредном периоду наставити са улагањем и осавремењивањем опреме коју ови припадници користе.

„Улагањем у опрему припадника МУП-а, олакшавамо свакодневни рад полиције, а наш коначни циљ је да пружимо још бољу заштиту и безбедност сваког грађанина у Републици Србији. Тежимо модернизовању полиције како бисмо показали да бринемо о људима и њиховој безбедности, као и о њиховој имовини“, рекао је Гашић.

AMSS: Bez zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila

 

Преузмите андроид апликацију.