Почетна > Србија
Србија

Гашић: Министарство ће наставити да улаже у боље услове рада свих припадника МУП

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је данас реконструисани објекат МУП-а, СИВ 2 у Новом Београду и истакао да ће Министарство наставити да улаже у боље услове рада свих припадника како би се још ефикасније суочавали са безбедносним изазовима и бринули о сигурности свих грађана Србије.
Фото: Танјуг/ОМК МУП РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Гашић је објаснио да је реновиран паркинг, постављене нове стражарске кућице, уређено степениште главног улаза у зграду, као и пријавница, наводи се у саопштењу Министарства.

„У току су завршни радови на реновирању просторија у којима су смештени припадници Сектора унутрашње контроле, а такође је урађена и нова расвета у целом објекту“, рекао је министар.

Гашић је нагласио да ће запослени у СИВ 2 добити и нову опрему како би још брже и ефикасније обављали свакодневне службене задатке.

„Улагањем у опрему припадника МУП-а биће олакшан свакодневни рад полиције, а грађани ће бити задовољнији брзином услуга које им пружа МУП“, истакао је министар и нагласио да Министарство тежи модернизовању полиције како би показало да брине о људима, њиховој безбедности и имовини.

Vojske Srbije i Bugarske obavile zajedničku vojnu vežbu

Преузмите андроид апликацију.