Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

ФСС званично верификовао кандидатуре Џајића и Видића за место председника

Одбор за спровођење избора у Фудбалском савезу Србије (ФСС) саопштио је данас да Драган Џајић и Немања Видић испуњавају све прописане услове за избор на функцију председника ФСС.
Фото: ФСС

Џајић и Видић су једини поднели кандидатуре за место председника.

У саопштењу ФСС се наводи да је данас одржана Седница Одбора за спровођење избора.

„Утврђује се да је кандидатура Џајића за избор на функцију председника ФСС благовремена и поднета од Статутом ФСС овлашћених чланова ФСС. Џајић испуњава све прописане услове за избор на функцију председника ФСС, те се из наведених разлога Одлуком утврђује да Џајић има својство кандидата за избор на функцију председника ФСС“, наводи се у саопштењу ФСС.

У саопштењу ФСС се истиче да је истом одлуком утврђено да су кандидатуре за потпредседнике/потпредседнице Извршног одбора ФСС и за чланове Извршног одбора ФСС које је поднео Џајић, благовремене и поднете од Статутом ФСС овлашћеног лица.

„Предложене особе испуњавају све прописане услове за избор на функције потпредседника Извршног одбора ФСС и чланова Извршног одбора ФСС, те је из наведених разлога утврђено да предложене особе имају својство кандидата за избор на наведене функције“, саопштио је ФСС.

Избори за председника ФСС биће одржани 14. марта у Старој Пазови.

„Утврђује се да је кандидатура Видића за избор на функцију председника ФШ благовремена, поднета од Статутом ФСС овлашћених особа. Видић испуњава све прописане услове за избор на функцију председника ФСС, те се из наведених разлога Одлуком утврђује да Видић има својство кандидата за избор на функцију председника ФСС“, потврђено је из ФСС.

ФСС истиче да је истом одлуком утврђено да су кандидатуре за потпредседнике Извршног одбора ФСС и за чланове/чланице Извршног одбора ФСС које је поднео Видић благовремене и поднете од Статутом ФСС овлашћеног лица.

„Предложене особе испуњавају све прописане услове за избор на функције потпредседника Извршног одбора ФСС и чланова/чланица Извршног одбора ФСС, те се из наведених разлога Одлуком утврђује да предложене особе имају својство кандидата за избор на наведене функције“, закључује се у саопштењу.

Драган Џајић представио свој тим ако победи на изборима за председника ФСС

Преузмите андроид апликацију.